Argus Sprog

Mere end ord

Mere end ord

Oversættelse er i sin essens formidling af et budskab fra en afsender inden for et sprogområde til en modtager inden for et andet sprogområde. God oversættelse er som vinduesruder. Når de er rene, lægger ingen mærke til dem.

Derfor er oversættelsesprocessen meget mere end teknik. Den kræver, at man kan dedikere sig til opgaven og har erfaring til at investere i detaljen for at finde den helt rigtige løsning. Hver gang.

For mig er oversættelse et fag med fokus på kvalitet og merværdi i alle led af processen. Det er det jeg mener med, at jeg leverer MERE END ORD.

God oversættelse er som vinduesruder. Når de er rene, lægger ingen mærke til dem.

Services

Bøger

Over 20 års erfaring med oversættelse af fag- og skønlitteratur fra engelsk og spansk til dansk. Klik på menypunktet Bogkatalog for at se et udvalg af de bøger, jeg har arbejdet med.

Fagsprog

Fagsprog er hjertet i min cand.ling.merc.-uddannelse, og min force er det fagsproglige univers. Jeg har arbejdet med et væld af industrier, og opgaverne spænder lige så bredt. Et par stikord er oversættelse af software, hjemmesider, tekniske manualer, produktbeskrivelser, arbejdsmiljørelaterede, juridiske og medicinske tekster.

Det ekstra øje

Værdiskabning sammen med kunden og projektkolleger: Projektleder, korrekturlæsning, sprogrevision og sproglig kvalitetssikring, både for erhvervskunder og forlag, og blandt andet som fagkonsulent og redaktør på bogoversættelser.

Kontakt

*Disse felter skal udfyldes

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Du er altid velkommen til at kontakte os via denne formular, eller ved at klikke på knappen nedenfor, hvor du kan sende en almindelig email.

Vi besvarer alle henvendelser hurtigt, og altid indenfor 24 timer.

Du kan også kontakte os telefonisk på 22289796. Bemærk dog venligst, at vi har registreret reklamebeskyttelse.